O întrebare obișnuită pe care o mulțime de oameni o au despre crearea site-ului web este cât timp durează să construiți un site web? Evident, atunci când sunteți în curs de a începe o afacere sau un blog și aveți nevoie de site-ul dvs. să funcționeze cât mai curând posibil, firește doriți să știți cât timp va dura pentru ca site-ul dvs. să fie creat și apoi online. Pentru că, cu cât este mai devreme online, cu atât mai bine.

Cu toate acestea, ceea ce este important să realizăm este că este foarte dificil să stabiliți un interval de timp atunci când vine vorba de designul web, deoarece timpul necesar construirii site-ului poate diferi în funcție de o serie de factori. Uneori, un site web poate dura câteva zile pentru a-l construi în totalitate, alteori poate dura câteva luni, depinde.

Ce poate cauza întârzieri?

Primul lucru de care aveți nevoie pentru a face față este cauza întârzierilor – care este faptul că încetinește procesul de construire a unui site web? Există o serie întreagă de diverși factori care trebuie luați în considerare aici. Vedeți, în crearea celor mai multe site-uri web sunt în joc mai multe persoane, nu este doar designerul web care este important, există și alte persoane cruciale incluse în proces, de exemplu, cum ar fi creatorul de conținut, de exemplu.

Cauza comună de întârziere 1: Conținutul site-ului meu nu este gata

Este foarte frecvent ca designerul web să aibă site-ul dvs. gata, dar necesită conținut pentru pagini pentru a-l completa.

Uneori conținutul este creat de proprietarul site-ului, iar alții au externalizat această parte unui scriitor de conținut.

O mulțime de oameni aleg să angajeze un scriitor de conținut separat, ceea ce înseamnă că o mare parte a timpului de web designer este în așteptare petru conținutul de la ei. O singură opțiune pentru a accelera procesul de design al site-ului web este să aveți pregătit conținutul site-ului înainte de a începe crearea site-ului, astfel încât crearea site-ului dvs. să fie cât mai rapidă posibil.

Cauza obișnuită de întârziere 2: Nu am încă o găzduire web

Pentru a publica site-ul dvs., trebuie să achiziționați un serviciu de găzduire web .

Va trebui să oferiți designerului dvs. web detaliile ftp care sunt, în principiu, detalii de acces la spațiul dvs. de găzduire web, astfel încât site-ul dvs. să poată fi publicat acolo.

Cauza obișnuită de întârziere 3: Modificări majore de proiectare în ultimul moment

Apoi, există faptul că, în parte, prin crearea site-ului web, o mulțime de oameni decid că doresc să facă schimbări în site-ul lor. Acestea pot fi modificări la aspectul paginilor, schema de culori, numele companiei – indiferent de aceste modificări; acestea pot încetini viteza cu care site-ul va fi finalizat, deoarece fiecare schimbare necesită timp . Deci, este mai bine să vă asigurați că sunteți complet mulțumit de designul site-ului dvs. înainte ca designerul dvs. web să înceapă să îl construiască.

Cine este vina pentru întârzierile?

Când vine vorba de cine este vina pentru orice întârziere, din nou, aceasta depinde de ceea ce a cauzat întârzierea.

În unele cazuri, designerul web este cel care este vinovat, din cauza lipsei de timp în programul lor sau a confruntărilor cu alte proiecte. Uneori, designul și crearea site-ului durează mai mult decât se așteptau. Acestea fiind spuse, dacă clientul a cerut schimbări ale site-ului care întârzie progresul, atunci este de fapt vina lor. Este important să rețineți că modificarea designului unui site necesită timp.

Uneori, clientul este de vină. Acest lucru se întâmplă deoarece informațiile importante nu sunt transmise ca și când ar trebui să fie, cum ar fi conținutul, sau clientul nu lasă proiectantul să știe despre anumite aspecte ale site-ului și preferințele personale ale acestuia. Adesea, clientul este cauza întârzierilor atunci când nu reușește să comunice corect cu designerul. Deci, pentru a accelera lucrurile, asigurați-vă că sunteți buni la comunicarea cu designerul dvs. de web.

Alteori, companiile terțe sunt de vină pentru întârzierea. Spuneți, de exemplu, că clientul a comandat conținutul site-ului de la un scriitor de conținut, dar creatorul de conținut nu a livrat la timp, atunci acest lucru înseamnă că întregul proiect se întârzie.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cu ce pot ajuta?