Dacă conținutul este combustibilul webului, atunci codul și dezvoltarea sunt cu siguranță motorul care o conduce. În timp ce designul de conținut și de interfață cu utilizatorul furnizează interfețe esențiale în tehnologia care conduce proiectele digitale, lucrul cu codul însuși necesită o strategie proprie, planificând și construind etape care, atunci când sunt executate profesional, pot oferi fluxul fără probleme în experiența unui utilizator. Codul trebuie să fie analizat și documentat temeinic, precum și gândirea în perspectivă.

Dezvoltarea

Care este diferența dintre un site interesant și o experiență extraordinară a utilizatorului? De cele mai multe ori, în moduri subtile, un vizitator se deplasează și interacționează cu un site, atunci când formularele apar doar atunci când este necesar, butoanele impulsionează sau reacționează la momentele corespunzătoare, paginile se actualizează fără a fi necesară reîncărcarea totală, feedback-ul subtil este oferit atunci când utilizatorul clicuri sau trimite un formular. Toate acestea contribuie la o experiență fără probleme a utilizatorului. Dezvoltatorii din Front End trăiesc și respiră codul și tehnicile care ajută site-urile să se angajeze și bucuria de a le folosi.

 

//incredibleit.ro/wp-content/uploads/2018/03/dezvoltare-web-aplicatii-mobile.jpeg

Beneficii

Mână codificată, atenție la detalii

Utilizări minime, curate și adecvate ale codului pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului

Design Responsabil

Ați încercat vreodată să utilizați un site web pe un smartphone sau pe o tabletă care vă forțează să măriți și să derulați în jur doar pentru a putea citi conținutul? Nu este o experienta minunata? În timp ce majoritatea site-urilor web sunt construite pentru a fi "receptive", este mai puțin frecvent să găsiți site-uri care au fost considerate corespunzător de la un director principal "mobil". Ceea ce înțelegem prin acest lucru este că dacă considerați că conținutul și funcționalitatea sunt importante indiferent de dispozitivul pe care este conectat un utilizator, atunci este logic să lucrați și planificați mai întâi de la cel mai mic numitor comun și să planificați ce va avea nevoie un utilizator de pe un dispozitiv mobil primul. Care sunt cele mai importante elemente de conținut sau funcționalitate de care au nevoie pentru a vedea pe un ecran mobil? Este o imensă imagine de banner pe ecran, pe care toată lumea pare să o creadă, atât de importantă? Probabil nu.

Proiectăm un site de la bază pentru a examina modul în care un site poate crește progresiv în funcție de dimensiunea ecranului pe care un site îl vedeți. Cu cât avem mai mult spațiu, cu atât mai mult putem arăta, dar niciodată în detrimentul informațiilor semnificative sau al apelurilor la acțiune.

Beneficii

Funcționează pe toate dispozitivele, indiferent de dimensiunea ecranului

Conceput de la un prim principiu mobil - toată lumea ajunge să vadă lucrurile importante

Îmbunătățirea progresivă care permite o experiență mai bogată a utilizatorilor pe dispozitivele ecranate mai mari

Dezvoltare open source

Comunitatea Open Source lucrează împreună pentru a crea software disponibil gratuit pentru oricine dorește să-l folosească. Aproape toate site-urile pe care le construim folosesc sisteme de management al conținutului open source, ceea ce înseamnă că, în timp ce vă este oferit un site web cu un CMS puternic și flexibil, nu plătiți pentru costurile de licențiere a software-ului pentru a construi site-ul conform specificațiilor dvs. exacte.

Cost redus, fără taxe inițiale sau continue

Foarte flexibil și personalizabil

Comunitatea de dezvoltare mai mare oferă o mai mare securitate și dezvoltare viitoare

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cu ce pot ajuta?