Procesul de optimizare SEO pentru un website este o activitate care aduce trafic. Un website care aduce trafic este un site care implicit vine la pachet cu mai multi clienti.

Antreprenorii din ziua de azi apeleaza din ce in ce mai des la serviciile de optimizare SEO pentru ca au realizat ce impact mare are aceasta activitate asupra vanzarilor pentru business-ul lor.

Cel mai indicat este sa apelezi la o agentie specializata in servicii de optimizare SEO. Mai jos gasesti cativa pasi pe care trebuie sa ii parcurgi in acest demers de initiere a activitatii de SEO. Procesul de optimizare SEO este impartit in doua mari categorii si anume SEO on page si SEO off page.

SEO on page

Un website are sansa sa apara pe prima pagina pentru anumite cuvinte cheie cautate de clienti pe Google daca este un site realizat profesional si este bine optimizat. Acest site trebuie sa fie extrem de bine structurat cand vine vorba de meniu si sa fie usor de navigat in interiorul acestuia. Experienta utilizatorilor cu site-ul trebuie sa fie una facila si relaxanta. Acestia nu trebuie sa aiba momente in care nu gasesc informatia cautata. Totul trebuie sa fie la vedere, asezat corespunzator.

Trebuie in prima faza sa identifici acele cuvinte care sunt relevante pentru afacerea ta. Aceasta etapa este bine sa fie realizata chiar inainte de a purcede la realizarea site-ului. Website-ul afacerii tale trebuie sa contina acele cuvinte cheie pe care clientii le cauta adesea pe Google. Paginile site-ului trebuie sa fie bine optimizate pentru cuvintele cheie reprezentative pentru afacerea ta

Trebuie sa ai in vedere ca site-ul este necesar sa fie optimizat si pentru dispozitivele mobile nu doar pentru desktop. Din ce in ce mai multi utilizatori folosesc telefoanele mobile in locul laptopurilor pentru ca le sunt la indemana si pot sa fie logati de oriunde. Site-ul tau poate aduna trafic de la utilizatorii de mobile. Trebuie sa verifici ca site-ul tau sa fie functional, fara erori si cu timp de incarcare rapida a paginilor chiar si de pe mobile.

Site-ul tau trebuie sa detina doar continut bine organizat si structurat. Daca nu te pricepi la acest segment, cel mai bine este sa apelezi la serviciile unui copywriter. Continutul copy paste este foarte daunator pentru website-ul tau. Pe cat posibil trebuie sa eviti acest lucru. Utilizatorii trebuie sa beneficieze de continut de calitate, informatii utile si interesante care sa le fie usor de accesat. Un alt sfat util este acela de a nu folosii prea multe cuvinte cheie pe o singura pagina din website. Nu doar ca utilizatorii vor avea parte de o lectura obositoare, dar Google penalizeaza acest tip de abordare. Structura paginilor site-ului trebuie sa fie pusa la punct astfel incat utilizatorii sa nu aiba ocazia sa navigheze si sa caute prea mult timp o informatie anume.

Investeste in servicii de optimizare SEO pentru a creste in paginile Google si pentru a aduce cat mai multi clienti pentru afacerea ta. Agentia Fortin iti sta la dispozitie pe partea de servicii de optimizare SEO, creare website si copywrite.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cu ce pot ajuta?