Partea cea mai dificilă a web designului este înțelegerea termenilor și definițiilor care se împletesc cu profesia. Ca proprietar de afacere sau poate o persoană cu intenția de a înțelege mai multe despre complicațiile web designului, ar putea fi un pic dificil de înteles atunci când jargonul tehnic este țesut în dialoguri. Aceste conversații includ adesea acronime pentru ușurința pronunțării; cu toate acestea, poate lăsa un novice complet pierdut. Iată o scurtă listă  a definițiilor și termenilor de proiectare web care pot oferi o salvare rapidă dintr-o situație încurcată;

Ce este Web Designul?

În termeni simpli, web design-ul este procesul de dezvoltare a unei pagini web electronice prin utilizarea unor mecanisme de design estetice și asigurarea accesibilității ușoare la această pagină web pe internet.

Ce se înțelege prin Web Design?

Procesul de web design implică utilizarea de elemente cheie pentru a crea efecte vizuale specificate, care sunt specifice brandului. Designul web încorporează aspecte grafice ale tuturor formelor, culorilor, modelelor și fontului, bine optimizat reprezentând imaginea mărcii. De asemenea, sincronizează elementele de navigație pentru a oferi utilizatorilor o experiență ușoară, cu o tehnologie interactivă care permite partajarea și participarea incluzivă prin e-mailuri și buletine de știri pentru a converti vizitatorii. Conținutul de înaltă calitate, implicarea bibliotecilor multi-media și compatibilitatea cu sistemele de operare sunt, de asemenea, ingrediente esențiale; tragerea tuturor acestor elemente în procese și cadre, cercetarea și executarea este ceea ce implică proiectarea web.

Cine este un designer web?

În mod obișnuit, un individ cu capacitatea tehnică de a crea în mod eficace și profesionist aspectul, stilul și conținutul unui site web, cu detalii privind funcționalitatea și gradul de utilizare, folosind instrumente moderne, cum ar fi HTML, CSS, PHP și CMS, este numit un web designer. Desigur, se așteaptă o înaltă competență în sistemele de gestionare a limbajului de programare și de conținut, precum și de ani de experiență în domeniu.

Ce este un pachet Web Design?

Categoriile de servicii oferite de companiile de web design, cu variații ale nivelului de servicii oferite și diferențele de stabilire a prețurilor pot fi considerate pachete de web design. Un pachet de web design poate include acestea și multe altele:

  • Număr de pagini web și pagini suplimentare
  • Imagini, galerie foto și video încorporat
  • Social media add-ons
  • Google Analytics
  • Găzduire web și backup
  • Design receptiv

Pachetele web variază și pot fi grupate pe site-uri de pornire, pe site-uri semi-personalizate, pe site-uri CMS, pe site-uri de comerț electronic și altele; INCredibleIT este una dintre cele mai bune companii de web design care oferă cele mai competitive servicii și prețuri din industrie disponibile. INCredibleIT asigură că fiecare pachet este adaptat în mod special pentru a satisface necesitățile dvs. de afaceri, oferind toate elementele esențiale necesare pentru o funcționare și o gestionare ușoară.

API

Interfața de programare a aplicațiilor este un instrument care permite sistematic comunicarea între diferite sisteme. Aceste sisteme sunt aplicații personalizate, cum ar fi Shopify, PayPal și Sales force.. Aceste API-uri sunt responsabile pentru distribuirea de date de la sistem la alte canale.

Sistem de management al clienților (CMS)

Platforma sistemului de gestionare a conținutului (CMS) este utilizată pentru a edita, publica și încărca conținut în texte, clipuri video sau imagini. Organizațiile își pot gestiona cu ușurință conținutul și pot optimiza site-ul prin intermediul acestor mijloace. Exemple de sisteme CMS sunt WordPress, Sitecore, Joomla, Wix, Ektron și altele.

Limbaj de dezvoltare

Proiectarea unui site web necesită adesea utilizarea de către experți a instrumentelor de dezvoltare și a limbilor din back-end, aceste limbi de dezvoltare fiind numite și limbi de programare, printre care PHP, Python, CSS, ASP, Linux și altele. Dezvoltatorul de backend este un individ cu o cunoaștere solidă a aplicațiilor de sintaxă și limbă ale acestor programe.

Pe de altă parte, dezvoltatorul frontal excelează în limbile de codare. Aceste coduri controlează în esență designul, structura și estetica vizuală redate pe un site web. Instrumentele pentru dezvoltarea frontală includ HTML, JavaScript și CSS.

WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cu ce pot ajuta?